Syskonfotografering i studion

De här syskonen kom hem till mig då de ville ha en fin bild att ge till sina föräldrar i julklapp. Precis när de anlände så gick strömmen i mitt hus vilket hindrade mig från att kunna använda studion. Efter en stund av väntan på att elen skulle komma tillbaka så började jag istället att ställa upp studion för att fotografera med batteridrivna blixtar. Men självklart när jag nästan var färdig så kom strömmen tillbaks. Efter det satte vi igång med fotograferingen efter jakt på en specifik bild. Resultatet blev flera roliga bilder som de kunde välja ifrån. Här är några av dem.

IMG_9654

IMG_9613

IMG_9666

IMG_9699

IMG_9556

Comments 2

  1. Stort tack igen, vi blev supernöjda! Julklappen blev så uppskattad och mamma lilla gällde t.om en liten tår! Mvh Emma och syskonen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *