Nya Hebbe Foto är här!

Hebbe Foto har existerat i nu snart fyra år. Det har varit mest som en fritidssyssla då jag har arbetat heltid på annat arbete. Hebbe Foto har dels gett mig möjligheten till att införskaffa den utrustning jag nu har och dels att utveckla mina fotograferings färdigheter oerhört mycket. Men nu har jag bestämt mig att försöka livnära mig på fotografi och har då sagt upp mig på mitt jobb.

Det är precis som alla säger, ”Om man inte försöker så vet man inte om det kommer att lyckas”! Så nu satsar jag fullt ut på Hebbe Foto och det är en liten utmaning för mig, men jag tycker att det ska bli mycket spännande. Med det vill jag bara säga att: Äntligen är nya Hebbe Foto här! Ny hemsida med tillhörande fotoblogg! Välkomna!

Comments 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *