Norrsken besöker Skåne!

Länge har jag planerat en resa till norra Sverige för att beskåda det fantastiska fenomenet som är Norrsken. Men aldrig gick det upp för mig att de kunde besöka mig! Den 18:e mars 2015 hände just det! Det kom in rapporter att det fanns chans för norrsken i Skåne. Jag var väldigt skeptisk men ställde ändå min väckarklocka till kl. två på natten då de skulle vara som mest synligt. Men strax efter midnatt ringen en vän till mig och berättar att himlen är full av norrsken. Snabbt gick jag upp ur sängen och rusade ut för att försöka fånga det med kameran. När jag väl var ute ca trettio minuter efter midnatt höll det på att avslutas men ändå hann jag fånga ett par bilder på det. Här är resultatet, jag var helt lycklig över att få se norrsken för första gången.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *